24 nov 2022

Verkoop 18 twee-onder-een-kapwoningen Berghorst fase 2

Aan de noordkant van Enter ligt de mooie woonwijk ‘De Berghorst’. Een wijk die in aanbouw is met een dorps en groen karakter. Binnen Berghorst fase 2 bouwen we in samenwerking met ontwikkelaar Reggehave 18 luxe en royale twee-onder-een-kapwoningen. Modern, energiezuinig en veel leefruimte zijn dé sleutelwoorden voor de woningen.

Kavelgrootte en prijzen

In totaal zijn er 18 kavels te koop waarbij de kavelgrootte varieert tussen 285 m2 en 370 m2. Met een vanaf verkoopprijs van € 459.500, – v.o.n. ben je de trotse eigenaar van één van deze woningen (inclusief kavel). De allereerste, enthousiaste kopers hebben de overeenkomst van hun gloednieuwe twee-onder-een-kap-woning op de Berghorst in Enter inmiddels getekend. Daarnaast staat een aantal woningen onder optie. Dat zien we graag, want dat betekent dat we nog meer mensen blij kunnen maken met een nieuwe woning. Hieronder zie je welke kavels nog vrij zijn.


Laatste update: 24 november 2023

Over woonwijk de Berghorst

De woonwijk wordt in meerdere fases aangelegd. Fase 1 is al enige tijd afgerond en nu wordt er gestart met de verkoop van fase 2. De komende jaren worden er in totaal 118 woningen van verschillende woningtypen gebouwd. Door het hele plan zijn er prachtige groene ruimtes gepland. De hele omgeving krijgt daardoor een natuurlijk karakter. Meer informatie over het groenplan van de Berghorst vind je op de website van de gemeente Wierden.

Over groenplan de Berghorst

Bouw zeker met BouwGarant

De 18 luxe twee-onder-een-kapwoningen worden standaard gebouwd met toepassing van het BouwGarant keurmerk. De BouwGarant Nieuwbouwgarantieregeling Eengezinswoning 2013 beschermt kopers van nieuwbouwwoningen die in het bezit zijn van het Waarborgcertificaat tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de ondernemer tijdens de bouw.

Energiezuinig wonen

Klimaat en duurzaamheid zijn met de stijgende energieprijzen actueler dan ooit. Ook in de bouw. Om energiezuinig bouwen te stimuleren, is per januari 2021 een nieuwe wet van kracht: BENG. Dat staat voor ‘Bijna Energie Neutraal Gebouw’ en bestaat uit vier energieprestatie-indicatoren.

De woningen die we realiseren op de Berghorst overtreffen deze gestelde BENG-eisen. Zo voorzien we de woningen standaard van vloerkoeling om oververhitting van de woning te voorkomen. Daarnaast zorgen we door een zorgvuldige keuze in installatiewerk voor een gebouw gebonden energieverbruik dat uitkomt op 0. Dat wil zeggen dat we de energiebehoefte van de woningen dekken met opgewekte energie. Zo ben je met de aanschaf van deze woning volledig voorbereid op een duurzame toekomst.

Vanwege de energiebesparende maatregelen kom je bij veel hypotheekverstrekkers in aanmerking voor een aantrekkelijke rentekorting!

Impressie

Geïnteresseerd?

Wil je ook wonen dicht bij het buitengebied van Enter en toch centraal ten opzichte van het dorpscentrum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag over de mogelijkheden*. Je kunt bellen naar 0547 38 10 35 of mailen naar info@bouwbedrijfhoman.nl. We staan je graag te woord!

Heb je wel interesse in een woning op de Berghorst, maar past een twee-onder-een-kapwoning niet bij jouw/jullie woonwensen? We bieden ook 4 royale vrijstaande kavels aan op de Berghorst.

Lees hier meer over op onze website

 

 

 

Meer weten over dit bericht?

Bouwbedrijf Homan
Algemeen