28 mrt 2023

Aanbod 4 royale vrijstaande kavels Berghorst fase 2: verkoop gestart!

Aan de noordkant van Enter ligt de mooie woonwijk ‘De Berghorst’. Een wijk die in aanbouw is met een dorps en groen karakter. Op Berghorst fase 2 bieden we 4 ruime kavels aan. Dé kans om jouw droomhuis te bouwen op een royale kavel met veel leefruimte. 

4 luxe en royale vrijstaande kavels

Royaal, modern en energiezuinig wonen aan de rand van Enter? Dan is een vrijstaande kavel op Berghorst fase 2 misschien iets voor jou. Op deze kavels kun je geheel naar eigen wens jouw unieke droomhuis laten ontwerpen en bouwen. Bij Bouwbedrijf Homan begeleiden we je van ontwerp tot aan de oplevering. Ook kunnen we de bouwvergunningsaanvraag voor je verzorgen. Dit complete pakket aan informatie levert qua sfeer, techniek en financiën het meest optimale resultaat. Heb je al een ontwerp? Ook dan kun je uiteraard bij ons terecht.

Kavelgrootte en prijzen

In totaal bieden we ruime 4 kavels aan. De kavels hebben een grootte van 420 m2, 552 m2, 453 m2 en 513 m2. Meer informatie over de prijzen van de kavels vind je op de website van Uniek Makelaars.

Prijsinformatie

Over woonwijk de Berghorst

De woonwijk Berghorst in Enter wordt in meerdere fases aangelegd. Fase 1 is al enige tijd afgerond en nu wordt er gestart met de verkoop van fase 2. De komende jaren worden er in totaal 118 woningen van verschillende woningtypen gebouwd. Door het hele plan zijn er prachtige groene ruimtes gepland. De hele omgeving krijgt daardoor een natuurlijk karakter. Meer informatie over het groenplan van de Berghorst vind je op de website van de gemeente Wierden.

Over groenplan de Berghorst

Energiezuinig wonen

Klimaat en duurzaamheid zijn met de stijgende energieprijzen actueler dan ooit. Ook in de bouw. Om energiezuinig bouwen te stimuleren, is per januari 2021 een nieuwe wet van kracht: BENG. Dat staat voor ‘Bijna Energie Neutraal Gebouw’ en bestaat uit vier energieprestatie-indicatoren.

De woningen die we realiseren op de Berghorst overtreffen deze gestelde BENG-eisen. Zo voorzien we de woningen standaard van vloerkoeling om oververhitting van de woning te voorkomen. Daarnaast zorgen we door een zorgvuldige keuze in installatiewerk voor een gebouw gebonden energieverbruik dat uitkomt op 0. Dat wil zeggen dat we de energiebehoefte van de woningen dekken met opgewekte energie. Zo ben je met de aanschaf van een nieuwe woning volledig voorbereid op een duurzame toekomst.

Geïnteresseerd?

Wil je ook dichtbij het buitengebied van Enter wonen en toch centraal ten opzichte van het dorpscentrum? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag over de mogelijkheden*. Je kunt bellen naar 0547 38 10 35 of mailen naar info@bouwbedrijfhoman.nl. We staan je graag te woord!

Heb je wel interesse in een royale woning op de Berghorst, maar past een vrijstaande woning niet bij jouw/jullie woonwensen? We bieden ook 18 royale twee-onder-een-kapwoningen aan op Berghorst fase 2.

Lees hier meer over op onze website

* Per november 2022 zit er op een aantal kavels een of meerdere opties.

 

 

Meer weten over dit bericht?

Bouwbedrijf Homan
Algemeen