12 apr 2024

Woonproject op een bijzondere plek in Enter

Het voormalige café en zalencentrum de Kröl in Enter krijgt een mooie, nieuwe bestemming. In opdracht van Scala Pojects bouwen we hier een modern zorgcomplex met 21 appartementen.

Een thuis voor mensen met dementie

Het zorgcomplex krijgt de naam ‘De Herbergier’ en wordt een fijne, kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie. Om dit te realiseren wordt de bestaande bebouwing gesloopt. Hier komt nieuwbouw voor in de plaats.

Lokale aannemer

We zijn trots dat we als Enters bouwbedrijf deze opdracht gegund hebben gekregen. De bouw van een pand met een mooie bestemming op een plek waar veel Enternaren warme herinneringen aan hebben.

Vooruitblik

Het 3D ontwerp (gemaakt door Arco Architecten BNA) laat op een realistische manier zien hoe het nieuwe pand eruit komt te zien. De sloopwerkzaamheden zijn inmiddels gestart in maart. We streven ernaar om halverwege 2024 te beginnen met de bouw, om vervolgens in 2025 het nieuwe zorgcomplex op te leveren.

Meer weten?

We staan je graag te woord. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0547 38 10 35 of een mailtje te sturen naar info@bouwbedrijfhoman.nl.

Meer weten over dit bericht?

Bouwbedrijf Homan
Algemeen