Fulltime

Projectleider / werkvoorbereider

Als projectleider / werkvoorbereider bij Bouwbedrijf Homan werk je aan mooie en hoogwaardige nieuwbouwprojecten in de regio Twente. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Wij zijn Bouwbedrijf Homan

Met ruim 35 mensen werken wij iedere dag aan de mooiste bouwprojecten in de regio Twente. Van luxe villa’s tot aan bedrijfspanden, kantoren en appartementen. Ons bedrijf is opgericht in 1982. Vakmensen op de bouwplaats en goede aansturing vanaf kantoor is onze sleutel voor kwaliteit. De lijnen zijn kort: we spelen informatie snel door. Zo komen we tot een resultaat waar we gezamenlijk trots op zijn! Sluit jij je bij ons aan?

Wat je bij ons gaat doen

Als projectleider / werkvoorbereider begeleid je bouwprojecten vanaf de tekentafel tot aan de sleuteloverdracht. Je:

  • maakt werktekeningen en detailtekeningen;
  • koopt materialen in;
  • onderhoudt contact met onze opdrachtgevers;
  • stuurt onderaannemers aan.

Wat breng je mee

Het allerbelangrijkste: passie voor de bouw. Zodat je net als ons elke dag met plezier naar je werk gaat. Daarnaast:

  • heb je een afgeronde HBO opleiding Bouwkunde of Bouwtechnische bedrijfskunde.
  • heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • heb je ervaring met AutoCAD en/of Revit.
  • ben je in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.
  • ben je leergierig en wil je met ons team werken aan de toekomst van jezelf en ons bedrijf.

 

Wat wij jou bieden

Je werkt aan hoogwaardige (nieuw)bouwprojecten in de regio Twente. In een gemotiveerd team met een goede mix van jonge en ervaren vakspecialisten. De lijnen zijn kort zodat je snel kunt schakelen met onze opdrachtgevers en jouw collega’s op kantoor en op de bouwplaats. We bieden je een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk hebben we ook aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling binnen onze groeiende organisatie.

We zijn benieuwd naar jou

Past deze baan bij jou? Laat het ons weten! Mail jouw CV naar info@bouwbedrijfhoman.nl t.a.v. Luc Velten. De sluitingsdatum is vrijdag 20 november 2020.

Ps. Ben je benieuwd naar jouw toekomstige collega’s? Bekijk dan vast onze bedrijfsfilm! En heb je daarna nog vragen over deze baan of ons bedrijf? Neem dan contact op met Luc Velten via 0547 38 1035.