24 mei 2023

40 jaar Echt Homan: een jaar lang feest

In 2022 bestond Bouwbedrijf Homan 40 jaar. Dat moest natuurlijk gevierd worden! Afgelopen maanden stonden in het teken van ons jubileumjaar. Mooie herinneringen, uitdagingen, groei, tevreden opdrachtgevers, vakmanschap en betrokken medewerkers. Dé ingrediënten voor ‘40 jaar Echt Homan’. Tijdens het Hemelvaarsweekend sloten we ons jubileumjaar af met een 3-daags personeelsfeest in Maastricht.

Gezellige feestavond

We trapten vorig jaar af bij ’t Rheins in Enter onder het genot van een heerlijke BBQ. Samen met onze collega’s, partners en oud-collega’s vierden we ons 40-jarig bestaan. We blikten aan de hand van een spelshow ‘Ik hou van Homan’ terug op de afgelopen jaren. Leuke foto’s passeerden de revue en dat leverde natuurlijk een hoop ‘daar-had-je-bij-moeten-zijn’ momenten op.

3-daags personeelsfeest in Maastricht

Op Hemelvaartsdag vertrokken we met alle collega’s in een grote touringcar richting het zuiden van ons land voor een 3-daags jubileumfeest. Gave activiteiten stonden op het programma. Zo daalden we af in de mergelgrotten van Valkenburg voor een ondergronds mountainbike avontuur. En zochten we het avontuur op door met 4×4 Landrovers een offroad terrein te rijden. Maastricht stond voor ons in het teken van gezelligheid, humor en een terugblik op ‘40 jaar Echt Homan’. Maar bovenal in het teken van nieuwe herinneringen maken. Een weekend waar we ongetwijfeld nog lang over napraten!

Al 40 jaar vol prachtige verhalen

We vierden dit jaar een hele bijzondere mijlpaal waar we ontzettend trots op zijn. Terugkijkend is er veel veranderd de afgelopen jaren. Maar wat altijd bleef is ons ‘hart voor de bouw’. We mogen al jarenlang met veel plezier opdrachtgevers blij maken met een luxe woning of bedrijfspand. Daar gaan we vol energie mee door: op naar het volgende jubileum!

Meer weten over dit bericht?

Bouwbedrijf Homan
Algemeen